Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ключовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
    Що, мен ме интересува живо.

Къде, коя колежка?

Ако колата има аларма, има трети ключ за аварийното ключе под капака за бушоните
    Ей изтрещявате и то по така наречените технически теми или за взаймопомощ....
    Намери първият пост на тази тема, виж какво е писало момичето и ако можеш помогни...
    Какви са тези,транспондери, трансформации, кодове и т.н.....да не мислиш, че колежката ще ви разбере ...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Ей изтрещявате и то по така наречените технически теми или за взаймопомощ....
      Намери първият пост на тази тема, виж какво е писало момичето и ако можеш помогни...
      Какви са тези,транспондери, трансформации, кодове и т.н.....да не мислиш, че колежката ще ви разбере ...
      Не се карай - колежката няма проблем. Отива в Практикер и и правят ключ. Ние просто ползваме темата да доразвием проблема с код 3, но се набъркаха доста с неща, извън темата. Защото в действителност тези, с код 3, имат проблем и аз съм един от тях. А къде и е алармата и синия ключ - едно обаждане в ММ ще и разреши проблема. А оригинален ключ с код 3 струва над 380лв. май
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
        Така вече е ясно. Не си ходил на ключар да ти програмира нов транспондер, значи загубих интерес. Мен ме интересува дали има някой с програмиран транспондер за код 3 от ключар
        Е аз още от началото това обяснявам.
        Не съм ходил по ключари, а в представителството.
        И това е работещ начин, но по-скъп.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Е аз още от началото това обяснявам.
          Не съм ходил по ключари, а в представителството.
          И това е работещ начин, но по-скъп.
          Да, уточнихме и аз помолих да пишем само за код 3 защото той е проблема. Но ти продължи и стана плетеница. Затова,
          Колеги, нека продължим темата само ако имаме съществено инфо за решаване проблема с код 3

Благодаря ви
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Working...
          X